Jelenlegi hely

Címlap

Kereső optimalizálás

Hogyan kerüljünk a legfontosabb keresőszavakra az első tíz találat közé?

A keresőkre való optimalizálás célja, hogy az általunk választott kulcsszavakra való keresésnél az elsők közötti helyezést érjünk el a honlapunkkal. Általános cél a Google-ban az első 10-be, azaz az első megjelenített oldalra kerülni. A keresőkre való optimalizálás a leghatékonyabb módszer arra, hogy megtalálják weboldalunkat. Tudni kell, hogy a keresők közvetlenül nem tudják mérni egy oldal látogatottságát. Ezért a legtöbb kereső rendezése a következőkön alapszik:

 • Domain név
 • A honlap tartalma
 • A honlapra mutató linkek

200 új link? Mennyit ér Önnek? Eredménye:

 • Page Rank 3 érték (nulláról),
 • A keresőkben az 1-15-ig hely 2-3 kulcsszóra!

Most mindössze 8.000 Ft+áfa!

Mire optimalizáljunk? Először, még a honlap tervezésekor meg kell határozni a kulcsszavakat, amik az ön vállalkozását jellemzik. Ezeket többször is használnia kell a főoldalon a szövegben: kb. 3-5%, kiemeléssel!Amennyiben ha a menük, feliratok képfájlok, akkor adjon a képhez szöveges leírást - különben azokat nem tudják "elolvasni" a keresőprogramok, nem kerülnek be a rendezési szempontok közé. A technikai trükkök közül néhány, amiket célszerű használni:

 • keresőkbe való bejegyzés,
 •  meta tagok: a google nem figyeli, de némelyik kereső igen;
 •  képleírók: a képekhez szöveges leírást lehet tenni
 • ingyenes adatbázisokba regisztrálás,
 • online cikkek írása, megjelentetése.

Egy honlap optimalizálása általában több hetes (hónapos!) munkát igényel, árban elérheti a százezres nagyságrendet – ami azonban sokszorosan megtérül. Ráadásul ha bekerültek az első tízbe, akkor a szinten tartás már sokkal kevesebb munkát igényel.
 

Kereső optimalizálás már 30.000 Ft+áfától!
Rendelje meg most!
SOK???
Akkor rendelje meg a 300 tételt tartalmazó ingyenes adatbázist + regisztrálási tanácsokat, ötleteket tartalmazó csomagunkat, most mindössze 6.000 Ft + áfá-ért!

2. Linkmarketing

A Google használ egy kiegészítő algoritmust is arra, hogy megítélje, egy adott oldal mennyire népszerű az Interneten. Ezt úgy hívják, hogy Page Rank. A népszerűséget úgy próbálják mérni, hogy az nyilván nagyobb, ha több link mutat egy oldalra (egy honlapra) az Internet más honlapjairól. De akkor is nagyobb a népszerűség, ha olyan oldalak ajánlják az adott oldalt, melyek maguk is népszerűek. A népszerűség tehát ezzel a speciális algoritmussal továbböröklődik.

Minél több link mutat a honlapjára, annál előkelőbb helyezést érhet el az internetes keresőkben.

Előnyei:

 • folyamatos látogatottságot produkál,
 • eredményessége szinte csak öntől (vagy a pénztárcájától) függ,
 • új üzleti kapcsolatokat is eredményez.

A linkmarketing azt jelenti, hogy más weboldalak tulajdonosai felteszik a saját oldalukra az Ön hivatkozását, és így a látogatottságuknak egy részét megosztják Önnel. Ez általában egy tipikus győztes-győztes kapcsolat, amelyből mindkét félnek jelentős előnye származik. Technikailag ön megkeresi a lehetséges partnereit (akiknek hasonló / kiegészítő a tevékenységi körük, mégsem a konkurensei), és felajánlja nekik a linkcserét.

Link cserepartner kereső szolgáltatásunk:

Link cserepartner kereső szolgáltatásunk keretében felkutatjuk az Ön lehetséges linkpartnereit, akiknek szolgáltatása, termékei, kínálata, termékei kiegészítik az Önét, azonban mégsem az Ön konkurensei.
Email-ben felvesszük a kapcsolatot a lehetséges partner oldalak tulajdonosaival, és kérjük a kölcsönös hivatkozás elhelyezését.

Akció!
Akciós áron elkészítjük bannerét, azaz az Ön honlapjára mutató grafikus linket, amit a linkcsere program keretében helyeznek el partnerei az oldalukon. Legyen Ön is megrendelőnk!

Szavazás
Magyarországon a szerzői jog a szerző halálától számított 70 év. Szerinted mennyi az optimális?
Maradjon így
0%
A szerző haláláig tartson
0%
A szerző halálától számítva 25 év
0%
A mű közreadásától számítva 10 év
100%
A mű közreadásától számítva 25 év
0%
Összes szavazat: 1